Wat fijn dat je er bent! welkom op de website van The Human fabrique!
Wij zijn tijdelijk tot 17.00u open.
Check het aangepaste rooster

Young. Old. Just words. Let's move! 

De les Human Dance Work-out seniors is een dansles speciaal voor dansers van 50 jaar en ouder onder leiding van Sophia Maria Kienhuis. De les is een afwisseling van herhalende dansfrases en overzichtelijke choreografieën die als belangrijkste doel hebben om het hele lichaam sterk en soepel te houden.
Naast de dans zijn spier-oefeningen, stretchen en het samen achteraf thee drinken ook belangrijke onderdelen van de les.
Dans kan ieder mens helpen om lichaam en geest te laten blijven stromen en het is fijn om de verbondenheid te voelen van een (dans-)groep.
De les bestaat al jaren en een deel van de dansers zit al ruim vijftien jaar samen op dans. Er is echter nog ruimte voor nieuwe deelnemers, want we delen dit prachtige uur ook graag met anderen.

HUMAN SENIOR DANCE

Dance

De muziek en de docent creëren de vibes met jou. DE les voor een 'avondje uit'.

Gene zijn style komt voort uit de dingen waar hij van houdt; hiphop, modern, experimental en capoeira. Het is belangrijk voor hem dat je je zelf bent en blijft. Gene geeft de Hiphop op dinsdagavond om 20.30u.

HIPHOP

Dance

“There is no wrong movement. There is lack of preparation and lack of awareness.” – Ido Portal. Een les waarin je bewegen mag ontdekken.


Een les met veel variatie

Kracht, mobiliteit en speels 

Een training bestaande uit kracht, mobiliteit en conditie. We werken zonder en met materialen zoals de TRX, medicinballen, dumbells, slamballs, battle ropes. 

Human movement changes the mindset,
   self-discipline, observation and awareness

All levels

HUMAN MOVEMENT

Movement

Hoe zit het met het niveau van de danslessen? 

De hiphoples is een open level les. Als er geen niveau in de les staat aangegeven kan je er vanuit gaan dat het een open level les is. Dat betekent dat de docent de lesstof zal aanpassen aan het niveau van de groep. 

Ik heb nog nooit yoga/Pilates/hiphop gedaan. Kan ik dan wel mee doen?

Natuurlijk! The Human Fabrique is er op gericht dat je mag leren en je laten inspireren. De Lunar Flow, Yin Yang, Yin Yoga, Pilates en Human Movement lessen zijn ideale lessen voor de beginner tot advanced studenten. In de Solar Flow kan je wat meer pit in de les verwachten. 

Ik heb een blessure, maar wil wel graag aan beweging doen. 

Heel goed. Zorg dat je de docent voor de les van deze informatie voorziet en weet dat je nog een hele hoop dingen wel kan doen ondanks beperkingen. Bij gerichte klachten en specifieke doelen raden we aan om een privéles in te boeken. Wanneer je wil overleggen neem dan contact op via ons contactformulier. 

Moet ik mijn sport-/yoga-attributen mee nemen naar de les? 

Nee, wij hebben alle attributen voor de lessen in huis. Wanneer je graag op je eigen mat aan de yoga-/pilatesles deelneemt ben je daar natuurlijk helemaal vrij in. Wel verwachten we van je dat je binnenschoenen aan hebt tijdens de dans-/human movement lessen. Het is absoluut verboden buitenschoenen te dragen in de zaal, kleedkamer en keuken. Dit vanwege de hygiëne en gevoeligheid van de vloer. 

YOU MAY HAVE SOME QUESTIONS

info

Wat betekent een maand opzegetermijn bij een membershIp?

Een abonnement heeft een looptijd van een maand, een half jaar of een jaar. Na deze looptijd is het membership maandelijks opzegbaar. Je kan een membership dus niet eerder dan de looptijd van het contract opzeggen. 

Kan ik bij een membership van 1x per week mijn lessen opsparen als ik een week niet kan?

Dit is helaas niet mogelijk, Je ontvangt 52 lessen per jaar, wat dus 1 les per week is.  Als je een week niet kan, kan je deze les niet een week later inhalen en dan twee keer komen.

BTW:  NL001167501B89
t.n.v. Real Move
KVK:  60267186
Tel.:  06 38328626 (bereikbaar op maandag en woensdag. En een kwartier voor aanvang van de les. 

Openingstijden:
Zie lesrooster & privé trainingen op afspraak via contactformulier.

Parkeren
You are lucky, parkeren is gratis bij The Human Fabrique. Er is een parkeerterrein met voldoende plekken voor onze bezoekers. Navigeer naar huisnummer 1 gezien nummer 2 niet bestaat bij Google. 

Openbaar Vervoer
Vanaf de bushalte Rusterburgerlaan of Europaweg/Schipholweg is het beiden ongeveer 10 minuten lopen naar de studio. Op het Henk van Turnhoutpad is het helemaal aan het einde van het pad door het hek heen, het eerste groene pand aan je linkerhand. Dus nog voorbij Sportsupport.

The Human Fabrique
Henk van Turnhoutpad 2
2034 JL Haarlem
Email: info@thehumanfabrique.nl

Bereikbaar op maandag en woensdag. 

verzenden

Als je het contactformulier invult, kom ik zo snel mogelijk bij je terug. 

Heb je een vraag of wil je graag samenwerken?

Contact

Ik heb je bericht ontvangen en doe mijn best om binnen 48 uur te reageren.

Bedankt!

Ik heb je bericht ontvangen! Vanaf [datum] ben ik weer terug en zal ik zo snel als mogelijk op je bericht reageren.

Bedankt!