Lees de aangepaste richtlijnen voordat je een les boekt. Alle informatie vind je hier

Young. Old. Just words. Let's move! 

De les Human Dance Work-out seniors is een dansles speciaal voor dansers van 50 jaar en ouder onder leiding van Sophia Maria Kienhuis. De les is een afwisseling van herhalende dansfrases en overzichtelijke choreografieën die als belangrijkste doel hebben om het hele lichaam sterk en soepel te houden.
Naast de dans zijn spier-oefeningen, stretchen en het samen achteraf thee drinken ook belangrijke onderdelen van de les.
Dans kan ieder mens helpen om lichaam en geest te laten blijven stromen en het is fijn om de verbondenheid te voelen van een (dans-)groep.
De les bestaat al jaren en een deel van de dansers zit al ruim vijftien jaar samen op dans. Er is echter nog ruimte voor nieuwe deelnemers, want we delen dit prachtige uur ook graag met anderen.

HUMAN SENIOR DANCE

Dance

De muziek en de docent creëren de vibes met jou. DE les voor een 'avondje uit'.

Gene zijn style komt voort uit de dingen waar hij van houdt; hiphop, modern, experimental en capoeira. Het is belangrijk voor hem dat je je zelf bent en blijft. Gene geeft de Hiphop op dinsdagavond om 20.30u.

HIPHOP

Dance

“There is no wrong movement. There is lack of preparation and lack of awareness.” – Ido Portal. Een les waarin je bewegen mag ontdekken.


Een les met veel variatie

Kracht, mobiliteit en speels 

Movements uit het Ido Portal Principe, animal flow, fitness, yoga en pilates

Human movement changes the mindset,
   self-discipline, observation and awareness

All levels

HUMAN MOVEMENT

Movement

Sophia Maria Kienhuis heeft zich na haar afstuderen aan de Hogeschool van de Kunsten (aan zowel de uitvoerende richting van jazz/urban, als de moderne dansopleiding) ontwikkeld tot een veelzijdig performer en dans-docent. Ze zet je letterlijk en figuurlijk in beweging en laat je zien hoe je beweging heilig maakt en zo fysiek veelzeggend kunt zijn. Voor iedereen die (weer) eens wat met zijn/ of haar dans-aspiraties wil doen. 

12 november t/m
16 december
Module Modern Jazz

Dance

'A cure that is been hidden or kept secret inside.' Een dynamische yogales waarin we niet alleen flowen door verschillende houdingen, maar de hartslag ook flink verhogen d.m.v. eenvoudige cardio dans, primal movements, statische shakes en het activeren van de dieper gelegen buikspieren. Uit het hoofd, in het lichaam! De muziek (van Latin house tot hiphop) is de rode draad tijdens deze les. Let's sweat with intention!

16 oktober t/m 6 november Module Butiyoga
Yoga & Dance

Dance

De Afrikaanse moderne dansles is een combinatie van traditionele Afrikaanse dans en moderne dans. In de dansles staat plezier altijd voorop. Een ontspannen sfeer, contact maken en het beste uit de leerlingen halen zijn belangrijk voor deze les.

De Afrikaanse Moderne dansles is:

Een krachtige en energieke training voor het lichaam
Werken aan de basishouding van het lichaam
Werken aan coördinatie, gronding en flexibiliteit* Krachttraining
Het opbouwen van een sterk centrum en rug
Bewegen op verschillende muziek
En plezier in het dansen!

1 oktober  t/m 5 november
MOdule Afrikaans Modern

Dans

lees meer

Modules

lees meer

lees meer

Hoe zit het met het niveau van de danslessen? 

We hebben 2 lessen die all level zijn, namelijk de Hiphoples van woensdagavond en de Human Dance Workout van donderdagavond. De andere lessen vraagt om wat meer danservaring maar heeft dit 
niet als eis. 

Ik heb nog nooit yoga/pilates gedaan. Kan ik dan wel mee doen?

Natuurlijk! The Human Fabrique is er op gericht dat je mag leren en je laten inspireren. De Hatha Starters, Pilates en Human Movement lessen zijn ideale lessen voor de beginner tot advanced studenten. De Vinyasa en de Pilates Strong raden we af voor beginners. 

Ik heb een blessure, maar wil wel graag aan beweging doen. 

Heel goed. Zorg dat je de docent voor de les van deze informatie voorziet en weet dat je nog een hele hoop dingen wel kan doen ondanks beperkingen. Bij gerichte klachten en specifieke doelen raden we aan om een privéles in te boeken. Wanneer je wil overleggen neem dan contact op via ons contactformulier. 

Moet ik mijn sport-/yoga-attributen mee nemen naar de les? 

Nee, wij hebben alle attributen voor de lessen in huis. Wanneer je graag op je eigen mat aan de yoga-/pilatesles deelneemt ben je daar natuurlijk helemaal vrij in. Wel verwachten we van je dat je binnenschoenen aan hebt tijdens de dans-/human movement lessen. Het is absoluut verboden buitenschoenen te dragen in de zaal, kleedkamer en keuken. Dit vanwege de hygiëne en gevoeligheid van de vloer. 

YOU MAY HAVE SOME QUESTIONS

info

BTW:  NL001167501B89
t.n.v. Real Move
KVK:  60267186
Tel.:  06 38328626

Openingstijden:
Zie lesrooster & privé trainingen op afspraak via contactformulier.

Parkeren
You are lucky, parkeren is gratis bij The Human Fabrique. Er is een parkeerterrein met voldoende plekken voor onze bezoekers. Navigeer naar huisnummer 1 gezien nummer 2 niet bestaat bij Google. 

Openbaar Vervoer
Vanaf de bushalte Rusterburgerlaan of Europaweg/Schipholweg is het beiden ongeveer 10 minuten lopen naar de studio. Op het Henk van Turnhoutpad is het helemaal aan het einde van het pad door het hek heen, het eerste groene pand aan je linkerhand. Dus nog voorbij Sportsupport.

The Human Fabrique
Henk van Turnhoutpad 2
2034 JL Haarlem
Email: info@thehumanfabrique.nl

Je ontvangt binnen
twee werkdagen antwoord

verzenden

Als je het contactformulier invult, kom ik zo snel mogelijk bij je terug. 

Heb je een vraag of wil je graag samenwerken?

Contact

Ik heb je bericht ontvangen en doe mijn best om binnen 48 uur te reageren.

Bedankt!

Ik heb je bericht ontvangen! Vanaf [datum] ben ik weer terug en zal ik zo snel als mogelijk op je bericht reageren.

Bedankt!