welkom op de website van The Human fabrique!
Boek een proefles voor 9 euro of een
proefweek voor 19 euro. 

Yin, de verkoelende energie van de maan staat voor vrouwelijkheid, rust, ontspanning en verstilling. Yang, de verwarmende energie van de zon, staat voor mannelijkheid, kracht, actie en dynamiek.


De yang in de beweging richt zich op het versterken van de spieren en een 'powerful vital body'


De Yin houdingen focussen zich op het ´deeper connective tissue´ rondom organen en gewrichten en brengt meer connectie naar binnen.

All level

yang to yin

Yoga

Solar staat voor zonne-energie. Ten opzichte van de Lunar practice is deze les intensiever in kracht en dynamiek. Het is een krachtige, dynamische practice waarbij een flow van bewegingen op het ritme van de adem ontstaat vanuit een logica.

Intensiteit ❂ 1 zon Een solar practice maar van iets lagere intensiteit. Meer aandacht voor de houding (asana) Genoeg tijd om de houding te ervaren Een veilige, leerzame practice waar je rust, kracht en stabiliteit ervaart.
* All Level

❂❂ 2 zonnen Houdingen lopen vloeiend in elkaar over We werken met Krama's (niveaus) waardoor ieder op eigen level zijn practice kan doen Zwanger? Dan adviseren de Lunar flow, Yin Yang en Pilateslessen

• Intermediate / Advanced

Solar Flow

Yoga

Bij Lunar Flow ligt de nadruk op ontspannen en laag bij de grond bewegen. Tijdens deze les bewegen we op een rustige manier op het ritme van de adem van houding naar houding. We bouwen langzaam op naar een aantal actieve houdingen, waarna we weer alle tijd nemen om rustig af te bouwen en de ontspanning opzoeken.


Een relaxte les met een vinyasa basis

Een extra lange eindontspanning

Zonder wat inspanning, geen ontspanning ;)


Ontspannen van spieren i.p.v. aanspannen

Langzaam bewegen kan nog steeds uitdagend zijn

All Level

Lunar Flow

Yoga

Deze les is voor diegene die al langer Pilates doen en in staat zijn in complexe dynamische bewegingen de core goed in te zetten.

Je krijgt een betere houding en meer lichaamsbesef en coördinatie Meer stabiliteit in gewrichten en met name de wervelkolom Meer lenigheid en strakke spieren
Het verbeterde circulatie en stofwisseling.*Intermediated/Advanced
Een Pilatesles bestaat uit een reeks van rek- en krachtoefeningen uit een uniek systeem. Van het beoefenen van pilates krijg je sterke spieren, een betere houding, meer souplesse en een betere balans. We werken veel vanuit de 'core': die bestaat niet alleen uit de buikspieren, maar ook uit de bilspieren, bekkenbodemspieren en rugspieren. In deze Power Pilates les komt het hele lichaam aan bod: opbouw van kracht, lenigheid en balans waarbij er ook veel staande oefeningen worden uitgevoerd.

Solar PILATES Power

Pilates

De workout welke je zowel kracht als mobiliteit geeft. In vergelijking tot yoga is het meer down to earth en workoutstyle. You will love it!


Je werkt met de kleine spieren welke je supporten in je coördinatie

Je versterkt en verlengt de spieren

Pilates is een fantastische manier om je core (buik, onderrug, bekkenbodem) te versterken en stabiliseren en daardoor een top postprenatal workout

All levels 

PILATES

Pilates

Bij Yin Yoga werken we in de fascie (bindweefsel) omdat we 3-6min in de houding blijven. Je oefent om vanuit het hoofd in het lijf te keren.

Ontspannen van spieren i.p.v. aanspannen
Geeft diepe ontspanning en stimuleert meridianen en organen.* In de Yin energie maak je contact met het emotionele, het mentale, het fysieke en het energielichaam.
All Level & minder geschikt voor zwangeren

Yin yoga

Yoga

movement & Dans

Naast de yoga en Pilateslessen zijn er ook dans- en movementlessen. Bekijk de pagina voor meer informatie over dit aanbod.

movement & Dans

Aanbod

De dag beginnen met meditatie en bewegen geeft een boost in de productiviteit van je dag. 


 In deze les mag je langzaam ontwaken om vervolgens energiek de dag te starten

Een start met meditatie, gevolgd door een relax vinyasa flow

Verscherpt de focus en boost de gelukshormonen

 Je baas zal blij met je zijn wanneer je verschijnt op werk met deze mood en energie...

All Levels

yo, good morning

Yoga

Waar het bij veel yogasoorten vooral om de asana’s (houdingen) gaat, draait Kundalini hoofdzakelijk om ademhalingstechnieken, het zingen van mantra’s (chanting) en meditatie. Door deze combinatie van technieken kun je een hogere staat van bewustzijn bereiken. Kundalini yoga wordt daarom ook wel de ‘yoga van het bewustzijn’ genoemd.

De asana’s die je uitvoert tijdens een les Kundalini yoga zijn niet ingewikkeld, maar volgen elkaar wel in rap tempo op. Deze snelheid, gecombineerd met ademhalingstechnieken (pranayama), zorgt ervoor dat je chakra’s worden geopend en de Kundalini-energie of oer-energie die in je lichaam ligt opgeslagen weer vrijkomt.

Lees meer in de lesomschrijving over Kundalini via de pagina van het lesrooster. 

Kundalini yoga

Yoga

07.30 - 08.30      Yo, good morning (zomerrooster)
09:00 - 10:15      Kundalini Yoga
17.30 - 18.30      Solar Flow
18:45 - 19:45      Pilates
20.05 - 21:15      Yin yoga & Reiki 

Het basisrooster vindt je hier. Het actuele rooster vindt je onderaan deze pagina. Bij vragen, stuur een mailtje zodat we je verder kunnen helpen. Schrijf je in via de link naar Eversports. Je kan daar de les boeken middels een los product of een membership. 

07.30 - 08.30     Yo, Good morning 
09.00 - 10:00     Pilates 
10.15 - 11.30     Creative Contemporary Dance
11.30 - 12:30     Senior Dance
17.30 - 18.15     Human Movement INDOOR 
19:45 - 19.45     Pilates
20:05 - 21:20     Yin Yoga

Woensdag

09.30 - 10.45      Kundalini yoga
18.00 - 18.45      Solar Pilates Power
19.00 - 20.00      Lunar Pilates
20.15 - 21.30      Yin Yang yoga

Donderdag

07.45 - 08.30 Human Mobility 
09:00 - 10:15 Solar Flow
10:45 - 11:45 Pilates    

Vrijdag

09.00 - 10.15 Lunar Flow
10.30 - 11.45 Yin Yoga 

Zondag

ja, ik boek graag een les

maandag

07.30 - 08.30    Yo, good morning (zomerrooster)
09.30 - 10.30    Lunar Pilates
18.45 - 20.00    Solar Flow
20.15 - 21.15    Breath & movement 

Dinsdag

08.00 - 09.00      Pilates
09:30 - 10:45      Solar Flow
10:00 - 10:45 Human movement OUTDOOR
11.00 - 12.15      Kundalini yoga
 

Zaterdag

Hoe zit het met het niveau van de danslessen? 

We hebben 2 lessen die all level zijn, namelijk de Hiphoples van woensdagavond en de Human Dance Workout van donderdagavond. De andere lessen vraagt om wat meer danservaring maar heeft dit 
niet als eis. 

Ik heb nog nooit yoga/pilates gedaan. Kan ik dan wel mee doen?

Natuurlijk! The Human Fabrique is er op gericht dat je mag leren en je laten inspireren. De Hatha Starters, Pilates en Human Movement lessen zijn ideale lessen voor de beginner tot advanced studenten. De Vinyasa en de Pilates Strong raden we af voor beginners. 

Ik heb een blessure, maar wil wel graag aan beweging doen. 

Heel goed. Zorg dat je de docent voor de les van deze informatie voorziet en weet dat je nog een hele hoop dingen wel kan doen ondanks beperkingen. Bij gerichte klachten en specifieke doelen raden we aan om een privéles in te boeken. Wanneer je wil overleggen neem dan contact op via ons contactformulier. 

Moet ik mijn sport-/yoga-attributen mee nemen naar de les? 

Nee, wij hebben alle attributen voor de lessen in huis. Wanneer je graag op je eigen mat aan de yoga-/pilatesles deelneemt ben je daar natuurlijk helemaal vrij in. Wel verwachten we van je dat je binnenschoenen aan hebt tijdens de dans-/human movement lessen. Het is absoluut verboden buitenschoenen te dragen in de zaal, kleedkamer en keuken. Dit vanwege de hygiëne en gevoeligheid van de vloer. 

YOU MAY HAVE SOME QUESTIONS

info

BTW:  NL001167501B89
KVK:  60267186

Openingstijden:
Zie lesrooster & privé trainingen op afspraak via contactformulier.

Parkeren
You are lucky, parkeren is gratis bij The Human Fabrique. Er is een parkeerterrein met voldoende plekken voor onze bezoekers. Navigeer naar huisnummer 1 gezien nummer 2 niet bestaat bij Google. 

Openbaar Vervoer
Vanaf de bushalte Rusterburgerlaan of Europaweg/Schipholweg is het beiden ongeveer 10 minuten lopen naar de studio. Op het Henk van Turnhoutpad is het helemaal aan het einde van het pad door het hek heen, het eerste groene pand aan je linkerhand. Dus nog voorbij Sportsupport.

The Human Fabrique
Henk van Turnhoutpad 2
2034 JL Haarlem
✉ namaste@thehumanfabrique.nl

 

verzenden

Als je het contactformulier invult, kan je een reply verwachten binnen 3 werkdagen

Heb je een vraag of wil je graag samenwerken?

Contact

Ik heb je bericht ontvangen en doe mijn best om binnen 48 uur te reageren.

Bedankt!

Ik heb je bericht ontvangen! Vanaf [datum] ben ik weer terug en zal ik zo snel als mogelijk op je bericht reageren.

Bedankt!