lees meer

Bewegen en creativiteit zat er als kind al in. Op de Academie Lichamelijke Opvoeding ontdekte ik hoe fijn en passend bewegen voor mij is. Nog steeds ben ik enorm dankbaar dat ik deze opleiding heb gekozen om mij te vormen tot de docent die ik nu ben. Dat ik ooit een holistisch centrum zou willen opzetten stond als stip aan de horizon. Echter kwam deze plek plots op mijn pad, waardoor deze droom versneld kwam.

In de 1-1 lessen vind ik het belangrijk om persoonlijk te werken. Jouw wensen en doelen zijn de rode lijn in het coachingstraject binnen de peilers mobiliteit, kracht, ontspanning en mindset. 
Kwalitatieve en persoonlijke aandacht staan voorop en daarom leer ik je graag kennen in jouw bewegen, leefstijl en behoeften.

Ontdekken, spelen en nieuwsgierigheid zijn belangrijke elementen in mijn coaching. Door evalueren en resultaten inzichtelijk te maken zorgt dit ervoor dat doelen makkelijk behaald worden.

Hakuna Matata

Angie

Be a warrior and not a worrier

ina houtepen

"Ik heb de afgelopen maanden met ontzettend veel plezier Hatha yoga, Pilates en een tweedelige yoga workshop bij Ange gevolgd. Ange weet me iedere keer te verrassen met een ander soort les die precies passend is voor dat moment. Ze geeft rustige en duidelijke instructies en heeft ontzettend veel kennis van yoga, Pilates en het menselijk lichaam. Met haar gegronde houding en muziekkeuze, heeft Ange mij niet alleen in staat gesteld om te groeien in mijn yoga practice maar ook als persoon."

mirjam bal

"Angie geeft me op rustige wijze meer zelfvertrouwen in het aanhouden van de juiste yoga houdingen, zodat ik in een jaar tijd van beginner in een steeds soepeler bewegende yoga enthousiasteling ben veranderd. De lessen zijn een perfecte balans tussen goede houdingen en voldoende beweging om ook spieren te trainen of evenwicht & balans te vinden. Met altijd een prettige ontspanning ter afsluiting. Namasté"

janet cherif

"Ongeveer 3 maanden geleden ben ik begonnen met 1-op-1 yogalessen bij the Human Fabrique (bij Angie). Ik volgde ze al een tijdje op social media en alles sprak me aan (de zaal met die bollen is in het echt ook zo fijne plek).

Angie heeft goed geluisterd naar wat ik voor ogen had (meer technieken en achtergrond leren). Maar waar ik nog het meest verbaasd over ben is hoeveel ik mentaal en fysiek al ben gegroeid door haar begeleiding. Én daarnaast is Angie echt een superlief en mooi mens die plezier heeft in wat ze doet". 

Selma Hoving

"Ik heb meerdere keren yoga les gevolgd bij Angie. Zowel buiten lessen in de natuur als binnen in DeDakkas in Haarlem. Angie geeft je direct een welkom gevoel en de lessen zijn geschikt voor elk niveau. Tijdens de les wordt je op een rustige en duidelijke manier begeleid tijdens de yoga poses en iedereen kan meedoen op zijn of haar eigen tempo. Na de lessen voel ik me altijd ontspannen en kun je met een heerlijk voldoen gevoel aan de dag beginnen.

TIP: Angie organiseerde i.s.m Surfana iedere zomer yoga weekenden in Vlieland. Het perfecte eiland om het ultieme relaxte vakantiegevoel te kunnen ervaren in eigen land. De morning yoga lessen in het bos en de sunset yoga sessies bij de vuurtoren zijn magisch."

Pleun Ammerlaan

The Human Fabrique is een hele fijne plek om te komen. Van de lessen tot de sfeer en de mensen om je heen. De pilates en yoga lessen zijn voor iedereen goed te volgen. De docenten hebben tijdens de lessen niet alleen aandacht voor de les zelf en de groep als geheel, maar ze hebben ook aandacht voor het individu. Dit maakt de lessen ook heel persoonlijk. De kaarsjes en gekleurde lampen zorgen voor een hele fijne sfeer (ook tijdens de donkere wintermaanden). Als het mooi weer is, heb je soms ook buiten les wat heerlijk is. Je wordt altijd warm ontvangen bij binnenkomst, en als je vaker komt kennen de mensen ook je naam. Na de les kan je altijd een kopje thee blijven drinken. Het is een speciale en fijne plek om pilates en yoga lessen te volgen.

Robert Brandes

"Na al een paar jaar yoga- en pilateslessen van Angie gevolgd te hebben, gunde ik mezelf eind vorig jaar een aantal privé lessen van haar. Ik wilde in de verschillende houdingen wat meer persoonlijke aanwijzingen. Er volgde een fijn individueel traject van 12 lessen verspreid over 4 maanden. Ik heb daarin echt de puntjes op de i gezet van een aantal yoga basishoudingen. Ook leerde ik deze tot 1 flow samen te voegen. Deze flow doe ik nu nog steeds een paar keer week zelf thuis. 

Angie begreep heel goed wat ik wilde en bouwde dat elke les steeds verder uit. Toch wist ze het ook elke keer af te stemmen op wat op dat moment bij mij paste. Ik ben in dit traject echt vooruitgegaan in mijn yoga en ook in het vertrouwen in wat ik zelf kan (meer dan ik gehoopt had). 

Een les van Angie is fijn; Angie is rustig, verstaat haar vak, heeft een aangename stem en is heel duidelijk met haar aanwijzingen. Ook is ze flexibel met afspreken; door mijn rooster kon dat niet elke keer op dezelfde dag en tijd, maar dat was geen probleem. Ik ga zo’n traject zeker nog eens doen en kan het eenieder die verdieping in zijn/haar yoga wil echt aanraden!"

Simone Braams

"Angie heeft mij geleerd hoe waardevol yoga kan zijn en vooral hoe sterk je er zowel fysiek als mentaal van wordt.

Tijdens mijn privé lessen voelde Angie mij goed aan maar ook tijdens de groepslessen probeert ze iedereen persoonlijke aandacht te geven, dat lukt er ook!

Die persoonlijke aandacht en haar fijne manier van lesgeven zorgt ervoor dat je iedere week terug wilt komen."

Josine Voogd-Hoekstra

"Angie is een hele fijne lerares met veel aandacht voor een goede houding tijdens de oefeningen. Ze moedigt je aan om het beste uit jezelf te halen en creëert iedere keer weer een super prettige sfeer tijdens de les met persoonlijke aandacht waar dat nodig of gewenst is. Ik vind haar de beste van alle yoga teachers die ik heb gehad en zou haar zeker aanbevelen!"

Marina Cartigny

"De yogalessen van Angie zijn altijd iets om naar uit te kijken, ze hebben een goede afwisseling tussen rust en beweging en Angie heeft een hele fijne uitstraling en stem om naar te luisteren. Ik zou haar lessen dan ook aan iedereen kunnen aanraden!"

Roos Verstraten

"Angie is een fantastisch fijne yogadocente. Daarnaast heeft ze ook een prettige stem om naar te luisteren. Fijne persoonlijkheid en geeft goede guidance. Enthousiast en gedreven als ze is, begint zij nu voor zichzelf. Powervrouw, zet m op!"

Auke van Leersum 

"Angie heeft van haar passie haar werk gemaakt en ze is er nog eens enorm goed in ook. Met haar professionele aanpak en mooie locaties weet ze iedereen enthousiast te maken voor yoga en alles er omheen. Een aanradertje dus!"

~

"Ik volg Angie van Yogaatielekker via Instagram omdat ik groot fan ben geworden sinds dat ik met de les van Angie mee deed op Healthyfest. Ik vind het een inspirende vrouw die yoga op een hele fijne manier overbrengt naar de medemens. Ze heeft me geraakt en dit is heel bijzonder, want ik laat mij door niets of niemand raken door wat er in mijn verleden is gebeurd. Bij jouw Deephouse yogales gebeurde er iets in mij. En dat moment zal ik nooit vergeten. Ik ben daar enorm dankbaar voor". 

testimonials

boek een 1–1 les met angie

In mijn lessen yoga en Pilates vind je veel aandacht voor techniek en houdingterug, met daarnaast het antwoord op ‘waarom doen we dit?’. Ik vind het belangrijk dat je je eigen lichaam beter gaat begrijpen om zo efficiënt, bewust en krachtig er mee om te gaan. Naast kwaliteit zijn sfeer en humor ook belangrijke facetten in de les. Het moet immers ook leuk zijn om te bewegen gezien het leven al serieus genoeg is!

Ik zoom met personal training in op de onderwerpen kracht, mobiliteit, mindset en voeding. Hoe staat het ervoor met deze 4 peilers en wat kan je eraan doen op dit meer te optimaliseren? Een puzzel waaraan altijd wel iets te sleutelen valt. Net zolang draaien en puzzelen totdat je een aangesloten lijn krijgt. Een flow. Met die flow in jouw leven assisteer ik je graag. Naast het fysieke vlak hecht ik dus ook veel waarde aan het mentale gedeelte. Coaching op voeding, rust en levensgeluk. Door mijn brede ervaring met verschillende doelgroepen, opleidingen en eigen ervaringen help ik jou graag op weg naar een gezonde, blije versie van jezelf". 

Met het platform Yogaatielekker en de fysieke locatie The Human Fabrique creëert Angie een plek van inspiratie, bewustwording en kennis. Check it out!

Angie is docent Lichamelijke Opvoeding, HBO Sportkunde en docent in Pilates, Hatha/ Vinyasa flow yoga, Yin Yoga, TRX, Zwemles en Aquafitness. Momenteel geeft ze alleen les in Yoga, Pilates en movement, waar haar passie het meeste in ligt. Ze geeft groepslessen, privélessen, workshops, events en retreats.

Yo, gaat ie lekker? Een vraag die je regelmatig stelt aan de ander. Maar hoe zit het met jouw algemene fitheid, terugkomende blessures, mobiliteit, kracht en mindset? Bewustwording, krachtig werken en met een knipoog in het leven staan is waar Angie voor staat.

"Tijdens mijn opleiding tot docent Lichamelijke Opvoeding is mijn liefde ontstaan voor goed bewegen. Na een lange tijd de combinatie van onderwijs en mijn yoga- en Pilateslessen te hebben gedaan ben ik overgestapt naar een volledig focus op yoga, Pilates en movement/krachttraining. Dit omdat ik na een zwaardere periode met oververmoeidheid, burnout – en mentale klachten welke veel beperkingen gaven in bewegen en gelukkig zijn, erachter kwam dat vitaliteit enorm belangrijk is". 


Yo, gaat ie lekker?

over Angie

boek een 1–1 les

Prijs p.p.
€ 45,–
€40,–
€ 30,–
€ 25,–

Minuten
60
60
60
60

Aantal personen
2
3
4
5 or more

Small Group training

.02

boek een 1–1 les

Prijs
€80,-
€ 75,–
€ 70,–
€ 67,5


Minuten
90
60
60
60


Aantal
Intake
1 privéles
5 privélessen
10 privélessen

*prices are including 9% btw


privélessen

.01

15hrs advanced Yogateacher training
Spinal movements, Core
Awakenings Yoga, Patrick Beach

25hrs advanced Yogateacher training
Prana Chakra Flow
Shiva Rae

Zen Thai Shiatsu Level 1
Gwynn Williams

25hrs advanced Yogateacher training
Inversions Patrick Beach
Awakenings Yoga

25hrs advanced Yoga Teacher Training
Simon Park Liquidflow

25hrs advanced Yogateacher training
Simon Park Liquidflow, bodyreading

25hrs advanced Yogateacher training
Vinyasa Flow Sequencing
Julee Crijns

30hrs advanced Yogateacher training
Simon Park Liquidflow

Vinyasa 300 YTT advanced Yoga Teacher training - Glow Yogastudio

Overload Top A & Top B Perspnal Training

100hrs advanced Yogateacher Training
Hand Adjustments
De Nieuwe Yogaschool

Advanced Pilates Mat
Queno Sportopleidingen

2023


20222021


2020


2019


2018-20202017

opleidingen

2014 – 2015
Excellentieprogramma Filosofie
Hogeschool van Amsterdam

2006 – 2010
Academie Lichamelijke Opvoeding
Eerstegraads Docent L.O.
Hogeschool van Amsterdam

Workexperiencs

In mijn werkervaringen heb ik met veel verschillende doelgroepen en bedrijven te maken gehad. De rode lijn is daar altijd bewegen en gezondheid geweest. Met een uitstapje in de productiewereld bij het bedrijf Nomobo, waar ik werkte als office manager in between jobs. Een rijke ervaring om ook die wereld te zien.

Sinds 2006 heb ik ervaring in het werken in onderwijs, fitnesscholen, health boutiques en yogascholen. Van docent Lichamelijke opvoeding, fitnessgebeleiding, tot het geven van zwemles, Pilates, TRX, yoga en personal training heb ik aan verschillende doelgroepen les en coaching gegeven.

Als freelancer heb ik veel workshops, yogaweekenden en evenementen georganiseerd. Dit doe ik momenteel nog steeds in The Human Fabrique en ook daar buiten. Ik werk veel samen met andere experts in THF om daar een mooi aanbod te creëren om mensen te verreiken in kennis over een gezonde leefstijl, maar vooral ook in het op doen van life changing experiences. 

Sinds begin 2021 werk ik bij de HBO Sportkunde van Inholland, waar ik les geef in les en leiding geven en lesontwerpen. De studenten varieren van 17 tot 28 jaar. Ze worden opgeleid tot Sportkundige met de specialiteit gezondheid en leeftstijl.

Meer dan 3,5 jaar heb ik gewerkt voor Vision Health care waar ik per juli 2021 ben gestopt. Een bedrijf gespecialiseerd in E-marketing en webshops. Ik was marketeer en contentcreator voor het merk Flinndal Sport. Hier heb ik met zowel topsporters en distributeurs te maken gehad, als de marketing achter het product. Een rijke ervaring om mijn skills meer te ontwikkelen voor mijn eigen bedrijf.

Ik heb ruim zes Jaar ervaring in middelbaar onderwijs als docent Lichamelijke Opvoeding en LO2. Als docent en mentor gaf ik les aan verschillende doelgroepen, zoals mavo, havo, vwo en gymnasium van brugklas t/m eindexamenklas. In totaal heb ik op 4 verschillende middelbare scholen gewerkt, waarvan op het Kaj Munk collega 5 jaar. Na ik hier ontslag had genomen ben ik het reizen met tijdelijke banen in het onderwijs gaan combineren. 

Drie jaar was ik de manager van een Surfcamp op Vlieland. Dit betekent een verantwoordelijkheid dragen voor het programma, de werknemers en de gasten die langs kwamen op het camp. 

Mijn ervaring in werk en persoonlijke ervaringen neem ik mee in mijn lessen. Eigen ontwikkeling is de bron tot mijn creatie in bewegen.

De combinatie van The Human Fabrique en HBO-docent zijn is een pittige, maar fantastische combinatie. Ik voel mij gezegend het werk te doen, wat ik mag doen.Excellentieprogramma Filosofie
Hogeschool van Amsterdam

Academie Lichamelijke Opvoeding
Eerstegraads Docent L.O.
Hogeschool van Amsterdam

2014 –
2015

2006 -
2010

scholing

Boxing Yogateacher training
Boxing Yoga

250hrs YTT Hatha Yoga teacher training
Santosha

TRX instructeur

Motivational Interviewing
Via Kaj Munk College extern bedrijf

Synergy Empowerment - Training voor managers, teamleiders, mentoren en docenten
Via Kaj Munk College

Faalangsttrainer – Lefgasten

Motivational Interviewing

Fotografiecursus – Imagelab


2016


2014
2013


verzenden

Als je het contactformulier invult, kan je een reply verwachten binnen 3 werkdagen

Heb je een vraag of wil je graag samenwerken?

Contact

BTW:  NL001167501B89
KVK:  60267186

Openingstijden:
Zie lesrooster & privé trainingen op afspraak via contactformulier.

Parkeren
You are lucky, parkeren is gratis bij The Human Fabrique. Er is een parkeerterrein met voldoende plekken voor onze bezoekers. Navigeer naar huisnummer 1 gezien nummer 2 niet bestaat bij Google. 

Openbaar Vervoer
Vanaf de bushalte Rusterburgerlaan of Europaweg/Schipholweg is het beiden ongeveer 10 minuten lopen naar de studio. Op het Henk van Turnhoutpad is het helemaal aan het einde van het pad door het hek heen, het eerste groene pand aan je linkerhand. Dus nog voorbij Sportsupport.

The Human Fabrique
Henk van Turnhoutpad 2
2034 JL Haarlem
✉ namaste@thehumanfabrique.nl

 

Ik heb je bericht ontvangen en doe mijn best om binnen 48 uur te reageren.

Bedankt!

Ik heb je bericht ontvangen! Vanaf [datum] ben ik weer terug en zal ik zo snel als mogelijk op je bericht reageren.

Bedankt!