We zijn allemaal hetzelfde, maar wel in eigen vorm. In THF vinden we het belangrijk dat je jezelf leert kennen in bewegen en ga je de deur uit met nieuwe inzichten of ervaringen. Leren wat bewegen of yoga voor jou kan doen. Bij ons is iedereen hetzelfde, maar ieder wel uniek. Kwalitatieve en persoonlijke aandacht vinden wij daarom belangrijk. 

De visie

.02

De missie van THF is om mensen blij te maken in bewegen en gezondheid. 

Wij willen zoveel mogelijk mensen de kans bieden om de ervaring in bewegen en yoga te delen en zichzelf te verdiepen op zowel persoonlijk- als professioneel vlak. 


De missie

.01

lees meer

The Human Fabrique doet wat vragen oproepen. Is het nu geschreven in het Engels, in het Frans, klopt het wel? 'Nee' is daar op het antwoord. Maar wat is dan het verhaal achter de naam? 

Angie kwam een aantal jaar geleden een oude fabrieksruimte tegen via Funda waar haar hart sneller van ging kloppen. Een plek waar authenticiteit en rauwe afwerkingen een karakter creëerde. De tijd was toen nog niet rijp om een eigen plek te starten. Maar het concept wat een fabriek symboliseert waarin ontwikkeling centraal staat bleef hangen. De spelling Fabrique kwam later op haar pad door een date die voor een gelijknamig bedrijf werkte. Ze was niet alleen gecharmeerd door hem, maar ook door de spelling van de letters van Fabrique. De date verdween, de naam bleef. Maar een fabriek alleen is niet wat de lading dekt. Een fabriek waarin creativiteit, creatie en ontwikkeling elementen zijn waarin bewogen mag worden. Een plek die een warme community symboliseert en waar je nooit uitgeleerd bent. Een plek voor mensen waarin van alles kan ontstaan. 

The Human Fabrique: "There is no left or right, we call it movement." 

WHAT'S IN THE NAME?

In de breedste zin van het woord

Creativity

We like to inspire you in a healthy, consious lifestyle

Health

Bewegen is de rode draad binnen THF. 

Movement

meet the team

"What is a teacher? I'll tell you; it's not someone who is teaching something. But someone who inspires the student to give of her best in order to discover what she already knows". – Paulo Coelho 

Het team van The Human Fabrique heeft ieder een eigen verhaal en achtergrond. Dans, docent lichamelijke opvoeding, kunstzinnige therapie, management, coaching, maatschappelijk werk, masseur... Wel hebben ze een gezamenlijke passie in bewegen welke ze met plezier delen. Meet the team en schrijf je in bij een les om dit te ervaren! 

Meet the team

Over