4 weekse training


begeleid door experts op gebied van psychologie, onderwijs en yoga


ervaar ondersteuning op jouw journey naar en tijdens jouw eindexamenen 


naast de training LEER SKILLS welke JE OP ALLE STRESSSITUATIES KAN TOEPASSEN

Middels yoga, meditatie, de ademhaling en inzichtelijke oefeningen werken we aan jouw zelfvertrouwen om goed door je examen heen te komen.
Jouw focus/concentratie, omgang met prestatiedruk en gedachten, motivatieverlies, imposture syndrom en ontspanning zulllen verbeteren. 

Voor de jonge human, middelbare school, 15-18 jaar

EEN TRAINING VOOR EXAMENVREES,PRESTATIEDRUK & (EXAMEN) STRESS

yogaatielekker?

Leer de skills om te gaan met spanning, piekeren en het ervaren van angsten rondom een deadline  

Wil jij meer vertrouwen en minder spanning rondom jouw eindexamen ervaren?  

lees meer

Ervaar je veel zorgen of angsten voor de examens? Krijg je stress als je denkt aan jouw planning en merk je dat je door de stress minder goed kunt concentreren? Of ervaar je angst om te zakken voor jouw examen, tentamen, toets of overhoring? We noemen dit ook wel prestatiedruk, examenvrees of faalangst.

Je kunt ervaren dat je soms niet meer weet wat je moet doen omdat je overzicht verliest of je kunt juist last hebben van motivatieverlies. 

Tijdens deze training doen wij verschillende oefeningen zodat jij kunt ervaren wat bij jou past en wat voor jou werkt om spanning te verminderen. Zo leer je verschillende vaardigheden en vorm jij je eigen verzameling aan oefeningen waarvan jij weet dat die je kunnen helpen op momenten dat je spanning ervaart, op school, op werk, of in de thuis-/privésituatie. Deze skills kun je je leven lang gebruiken!


4 weekse training

Yo, gaat ie lekker?

We've been there -
we know your struggle

Symptomen van prestatiedruk kunnen zijn:

- verlamming
(niet aan de slag kunnen gaan)
- slaapproblemen

- concentratieproblemen
- versnelde hartslag
- overdenken

- moeite hebben met eten of onrustig eten
- het lastig vinden om overzicht te krijgen in planning en prioriteiten

Met de examens in het vooruitzicht staan we de laatste bijeenkomst stil bij leren en concentreren. Je krijgt praktische tips en tools om je concentratie te verbeteren zodat leren makkelijker (en misschien zelfs leuker) wordt.

week 4

week 3

Zelfzorg, een belangrijk thema. Want als jij je goed voelt ben je weerbaarder voor stress. Je leert hoe je op verschillende manieren beter voor jezelf kunt zorgen zodat jij je sterker voelt en minder snel last zult hebben van (prestatie)druk.

week 2

Deze week zoomen we in op onze gedachten. Je gedachten hebben namelijk veel invloed op hoe jij je voelt en hoe je je gedraagt. Je leert je eigen gedachten beter kennen en leert hoe je je gedachten kunt inzetten bij omgang met stress.

week 1

Wat is stress en wat gebeurd er nou in jouw lichaam bij stress? Je leert stress/prestatiedruk bij jezelf herkennen en je leert wat je kunt doen om jezelf te kalmeren en beter te kunnen concentreren.


In 4 weken tijd ben jij de stress de baas
met een hele rugzak aan nieuwe competenties

The secret is our simple system

dont miss out!

DEZE TRAINING GAAT JOU HELPEN INZICHT TE KRIJGEN IN WAAR JE JEZELF MEER FOCUS EN ONTSPANNING KAN GEVEN. ZO GA JE MET MEER ZELFVERTROUWEN DE EXAMENPERIODE IN. 

Is deze training

you might be wondering...

but what about...

Hold up, wait a minute!

De training bestaat uit 4 bijeenkomsten van 2 uur. We starten elke bijeenkomst met een korte meditatie en yoga practice. Daarna behandelen we een stukje theorie en doen wij oefeningen passend bij het thema van de week. Dit leert jou niet alleen vaardigheden maar geeft je ook meer inzicht in de oorzaken van spanning. Wat gebeurd er bijvoorbeeld fysiek (met het lichaam) wanneer je bepaalde gedachten hebt die stress creëren? We eindigen de trainingsdag op een ontspannen manier zodat je kalm en vol zelfvertrouwen weer de deur uit loopt. 

Hoe zit een trainigsdag eruit?

Naast de 4 trainingsdagen van 2 uur per sessie bieden we je nog een hoop meer om jou de gehele weg naar het examen en tijdens het examen te kunnen ondersteunen. Je ontvangt:
- een manual waar de oefeningen en theorie in beschreven staan
- opgenomen meditaties die je ten alle tijd kan luisteren op momenten dat je meer rust of vertrouwen kan gebruiken
- Toegang tot een besloten platform waar je dagelijks inspiratie en motivatie ontvangt en waar je met je vragen terecht kunt
- Je ontvangt een cadeautje van ons welke jou dagelijks een tastbare reminder kan geven aan wat je in de training leert 


Wat ontvang ik voor deze prijs?

Alle meetings hebben een eigen thema, met eigen oefeningen met dezelfde dagindeling. We starten met een moment van landen/ontspannen middels meditatie en een yogapractice. Vervolgens delen we met elkaar hoe het gaat, waar je tegen aan bent gelopen en of er vragen zijn. En elke week zal vanuit het thema theorie en oefeningen worden gedeeld. 
We eindingen de trainingsdag opnieuw met ontspanning. Je gaat de deur uit met nieuwe skills, oefeningen en meer rust in je koppie. 

Wat ga ik leren?

€185,-

3,10,23,31 maart 2024

YES, FOR LIFETIME

Let's set a good foundation with the basics

Yogaatielekker

a four week program

Angie is docent op de opleiding HBO Sportkunde en eigenaresse van The Human Fabrique. Met veel ervaring in het werken in het middelbaar onderwijs, fitnessscholen, health boutiques en yogascholen. Van docent Lichamelijke opvoeding, personal training, tot het geven van zwemles, Pilates, TRX en yoga heeft ze aan verschillende doelgroepen les en coaching gegeven.

Momenteel geeft Angie les in Yoga, Pilates en movement, waar haar passie het meeste in ligt. Ze geeft groepslessen, privélessen, workshops, events en retreats. Op de HBO sportkunde geeft ze les in les en leidinggeven en stressreductie. 

"Angie is docent op de opleiding HBO Sportkunde en eigenaresse van The Human Fabrique. Met ruim 17 jaar ervaring in het lesgeven in het middelbaar onderwijs, fitnessscholen, health boutiques en yogascholen deelt ze haar passie en kennis aan verschillende doelgroepen.

"Tijdens mijn opleiding tot docent Lichamelijke Opvoeding is mijn liefde ontstaan voor goed bewegen en aandacht voor mentale gezondheid. Na zes jaar de combinatie van middelbaar onderwijs en mijn yoga- en Pilateslessen te hebben gedaan ben ik overgestapt naar een volledig focus op yoga, Pilates en movement/krachttraining. Tijdens het opzetten van The Human Fabrique zie ik meer en meer hoeveel baat de leden hebben bij aandacht besteden aan het mentale en fysieke lichaam. Ook studenten op de HBO Sportkunde starten met een klein stukje yoga voordat we met de les starten om zo met kalmte de les te beginnen”.

Met ruim 17 jaar ervaring in het lesgeven in bewegen op middelbaar onderwijs als docent Lichamelijke Opvoeding, LO2, faalangsttraining en en haar werk als HBO-docent heeft Angie veel studenten en leerlingen kunnen begeleiden van verschillende leeftijden en niveaus. Hierin is gebleken dat ze meer wil betekenen voor het individu op gebied van zelfontwikkeling, beweging en ontspanning. Lees meer over Angie op de website van The Human Fabrique. 

Angie

Lara is werkt als psycholoog met kinderen en jongeren binnen de GGZ. Daarnaast is zij werkzaam als yogadocent en begeleid zij wekelijks mensen door een vinyasa of yin yoga practice heen. 

“ Mijn passie voor yoga is ontstaan toen ik zelf merkte wat de effecten van yoga op mijn welzijn waren. Door het doen van yoga leerde ik mij steeds beter ontspannen, kon ik beter met stress omgaan en ging mijn lichaam steeds beter en gezonder voelen. Dit wilde ik graag met anderen gaan delen en dus ben ik de opleiding tot yogadocent gaan volgen. Tijdens de opleiding merkte ik dat de filosofie van yoga en de kennis vanuit de psychologie een mooie en krachtige aanvulling op elkaar zijn. De psychologie leert ons vanuit het denken krachtige tools om met problemen om te gaan waar yoga juist helpt om jouw eigen lichaam in te zetten om zowel mentaal als lichamelijk sterker te worden. Dit combineren geeft ons een krachtige en waardevolle tools om te groeien en krachtiger in het leven te staan. Mijn wens is om dit vooral met jongeren te kunnen delen zodat zij op jonge leeftijd al kennis kunnen maken met deze krachtige tools en hier de rest van hun leven profijt van kunnen hebben. Ik wil jongeren helpen bij het vergroten van hun bewustzijn en het verbeteren van zelfzorg zodat hun algehele mentale welzijn zal verbeteren. Op die manier hoop ik dat er uiteindelijk minder jongeren last zullen hebben van psychische problemen.”

Lara

twijfel je of vragen?

a four week program