een training voor de jonge human, middelbare school, 15-18 jaar

Masterclass voor examenstress & prestatiedruk 

Yogaatielekker?

Wil jij meer vertrouwen en minder spanning rondom jouw eindexamen ervaren?  

We've been there - we know your struggle

Herken je jezelf in de één of meer van deze symptomen?

 • Verlamming (niet aan de slag kunnen gaan)
 • Slaapproblemen
 • Concentratieproblemen
 • Versnelde hartslag
 • Overdenken
 • Moeite hebben met eten of onrustig eten
 • Het lastig vinden om overzicht te krijgen in planning en prioriteiten

Ervaar je veel zorgen of angsten voor de examens? Krijg je stress als je denkt aan jouw planning en merk je dat je door de stress minder goed kunt concentreren? Of ervaar je angst om te zakken voor jouw examen, tentamen, toets of overhoring? We noemen dit ook wel prestatiedruk, examenvrees of faalangst.

Je kunt ervaren dat je soms niet meer weet wat je moet doen omdat je overzicht verliest of je kunt juist last hebben van motivatieverlies. 

Tijdens deze masterclass doen wij verschillende oefeningen vanuit de yoga, meditatie en psychologie. Zo leer je verschillende tools die jou kunnen helpen op momenten dat je spanning ervaart, op school, op werk, of in de thuis-/privésituatie. Deze oefeningen kun je je leven lang gebruiken!
Masterclass

Yo, gaat ie lekker?

Met concrete tools, een werkboek, een besloten social media account en opgenomen meditaties begeleiden Angie & Lara jou door de examenperiode heen. 

tools

Ontspanning

De examenperiode is enorm spannend en stressvol. Hoe kan je ontspannen in deze periode?

Concentratie

Na deze masterclass ga je met oefeningen de deur uit die helpen jouw concentratie
te verbeteren

Bewust

Door deze masterclass wordt je je bewust van de gedachten die jou beperken of druk opleggen

Na deze masterclass heb jij vertrouwen dat jij de stress de baas bent

The secret is our simple system

27%

Gedragsverandering

MINUTES

90

Verbeterd functioneren van de hersenen

MINUTES

20

Verlaagt stresslevel

MINUTES

10

De resultaten volgen snel met beoefening van meditatie / yoga

59% van volwassenen in in the US zegt dat yoga beoefening zijn/haar slaap en productiviteit verbeterd

1,6 miljoen

NEDERLANDERS DOEN AAN YOGA
(ONDERZOEK 2021)

Een aantal feiten op een rij 

Fun facts

Van de 12- tot 17-jarige jongeren in het voortgezet onderwijs gaf aan van school en huiswerk altijd of vaak stress van te ervaren

Van de 12- tot 17-jarige jongeren in het voortgezet onderwijs gaf aan van school en huiswerk altijd of vaak stress van te ervaren

55,6%

"The mind is like water. When it's turbulent, it's difficult to see. When it's calm, everything becomes clear."

- PRASAD MAHES

Van de 12- tot 17-jarige jongeren in het voortgezet onderwijs gaf aan van  school en huiswerk  altijd of vaak stress van te ervaren

27%

Gedragsverandering

MINUTES

90

Verbeterd functioneren van de hersenen

MINUTES

20

Verlaagt stress level

MINUTES

10

De resultaten volgen snel met beoefening van meditatie / yoga

59% van volwassenen in in the US zegt dat yoga beoefening zijn/haar slaap en productiviteit verbeterd

1,6 miljoen

Nederlanders doen aan yoga
(onderzoek 2021)

Een aantal feiten op een rij 

Fun facts

Geeft als reden van school - of studiestress goede cijfers /studieresultaten willen behalen 

55,6%

Angie is docent op de opleiding HBO Sportkunde en eigenaresse van The Human Fabrique. Met ruim 14 jaar ervaring in het werken in het middelbaar onderwijs, fitnessscholen, health boutiques en yogascholen deelt ze haar passie en kennis aan verschillende doelgroepen.

"Tijdens mijn opleiding tot docent Lichamelijke Opvoeding is mijn liefde ontstaan voor goed bewegen en aandacht voor mentale gezondheid. Na zes jaar de combinatie van middelbaar onderwijs en mijn yoga- en Pilateslessen te hebben gedaan ben ik overgestapt naar een volledig focus op yoga, Pilates en movement/krachttraining. Dit omdat ik na een zwaardere periode met oververmoeidheid, burnout – en mentale klachten welke veel beperkingen gaven in bewegen en gelukkig zijn, erachter kwam dat vitaliteit enorm belangrijk is. Tijdens het opzetten van The Human Fabrique zie ik meer en meer hoeveel baat de leden hebben bij aandacht besteden aan het mentale en fysieke lichaam. Ook studenten op de HBO Sportkunde starten met een klein stukje yoga voordat we met de les starten om zo met kalmte de les te beginnen”.

Met ruim 6 jaar ervaring in middelbaar onderwijs als docent Lichamelijke Opvoeding, LO2, faalangsttraining en en haar werk als HBO-docent heeft Angie veel studenten en leerlingen kunnen begeleiden van verschillende leeftijden en niveaus. Hierin is gebleken dat ze meer wil betekenen voor het individu op gebied van zelfontwikkeling en ontspanning. Lees meer over Angie op de website van The Human Fabrique. 

Lara werkt als psycholoog met kinderen en jongeren binnen de GGZ. Daarnaast is zij werkzaam als yogadocent en begeleid zij wekelijks mensen door een vinyasa of yin yoga practice heen. 

“ Mijn passie voor yoga is ontstaan toen ik zelf merkte wat de effecten van yoga op mijn welzijn waren. Door het doen van yoga leerde ik mij steeds beter ontspannen, kon ik beter met stress omgaan en ging mijn lichaam steeds beter en gezonder voelen. Dit wilde ik graag met anderen gaan delen en dus ben ik de opleiding tot yogadocent gaan volgen. Tijdens de opleiding merkte ik dat de filosofie van yoga en de kennis vanuit de psychologie een mooie en krachtige aanvulling op elkaar zijn. De psychologie leert ons vanuit het denken krachtige tools om met problemen om te gaan waar yoga juist helpt om jouw eigen lichaam in te zetten om zowel mentaal als lichamelijk sterker te worden. Dit combineren geeft ons een krachtige en waardevolle tools om te groeien en krachtiger in het leven te staan. Mijn wens is om dit met zo veel mogelijk jongeren te kunnen delen en daarmee het mentale welzijn onder jongeren te vergroten. Want als je op jonge leeftijd al kennis maakt met deze krachtige tools kun je hier de rest van je leven profijt van hebben. ”Meet - Lara

Meet - Angie

dont miss out!

DEZE MASTERCLASS GAAT JOU HELPEN INZICHT TE KRIJGEN IN WAAR JE JEZELF MEER FOCUS EN ONTSPANNING KAN GEVEN. ZO GA JE MET MEER ZELFVERTROUWEN DE EXAMENPERIODE IN. 

Is deze masterclass iets voor mij?

you might be wondering...

€49,-

Eenmalige betaling

Let's set a good foundation with the basics

Yogaatielekker

MasTERCLASS

30 april
6 mei

Kies een datum

but what about...

Hold up, wait a minute!

De masterclass is een bijeenkomst van 2 uur. We starten bijeenkomst met een korte meditatie en yoga practice. Daarna behandelen we een stuk theorie en doen wij oefeningen. Dit leert jou niet alleen vaardigheden maar geeft je ook meer inzicht in de oorzaken van spanning. Wat gebeurd er bijvoorbeeld fysiek (met het lichaam) wanneer je bepaalde gedachten hebt die stress creëren? We eindigen de masterclass op een ontspannen manier zodat je kalm en vol zelfvertrouwen weer de deur uit loopt. 

Hoe zit de dag eruit?

Naast de masterclass van 2 uur bieden we je nog een hoop meer om jou de gehele weg naar het examen en tijdens het examen te kunnen ondersteunen. Je ontvangt:
 • Een manual waar de oefeningen en theorie in beschreven staan
 • Opgenomen meditaties die je ten alle tijden kan luisteren op momenten dat je meer rust of vertrouwen kan gebruiken
 • Toegang tot een besloten platform waar je dagelijks inspiratie en motivatie ontvangt en waar je met je vragen terecht kunt
 • Je ontvangt een cadeautje van ons welke jou dagelijks een tastbare reminder kan geven aan wat je in de training leert 


Wat ontvang ik voor deze prijs?

Tijdens deze masterclass doen wij verschillende oefeningen vanuit de yoga, meditatie en psychologie. Zo leer je verschillende tools die jou kunnen helpen op momenten dat je spanning ervaart, op school, op werk, of in de thuis-/privésituatie. Deze oefeningen kun je je leven lang gebruiken!

Wat ga ik leren?

Binnen 3 werkdagen ontvang
een reactie

Ask your questions

twijfel je of vragen?

are you in?

€49,-

Geen vragen, let's go!